miercuri, 31 iulie 2013

Festivalul Christalin 1-4 august Brasov


În perioada 1 - 4 august 2013, Asociaţia „CESAN” („Centrul de Educaţie pentru SANatate”) prin Editura CHRISTALIN organizează în Piaţa Sfatului din Braşov a 2-a ediţie a unui FESTIVAL de Hrană Bio şi Terapii Naturale, Arte pentru Suflet şi Ştiinţe Spirituale - pentru Dezvoltare Armonioasă a Fiinţei - ChristalinFest BRAŞOV 2013 – Ediţia a 2-a, de vara.

Acest Festival, ca şi cele ce vor urma, se desfăşoară sub motto-ul : „A sosit vremea TRANSFORMĂRILOR PLANETARE : SPIRIT luminos, pentru un SUFLET armonios, într-un CORP sănătos”.

Prin această manifestare, Asociaţia „CESAN” prin Editura CHRISTALIN continuă punerea în practică a acestui concept inedit pentru România : un Festival de terapii naturale şi spiritualitate desfăşurat în aer liber, la corturi, în piaţa centrală a unui mare oraş turistic (Braşov, Piaţa Sfatului).

Accentul principal este mutat de la aspectele comerciale şi de vânzare a unor produse şi servicii (însă, fără a le neglija) către Spiritul de FESTIVAL, de celebrare a Vieţii, a Bucuriei de A FI.

Scopul nostru principal este de a oferi un mediu optim şi armonios de desfăşurare a unui adevărat FESTIVAL al BUCURIEI, ajutând expozanţii prin asigurarea unor condiţii dintre cele mai bune din România în privinţa raportului cost stand / aflux vizitatori (turişti).

Aceasta s-a putut observa încă de la prima ediţie a Festivalului realizată în perioada 20-23 septembrie 2012 în aceeaşi Piaţă a Sfatului din Braşov, unde, cu toate inconvenientele date de venirea echinocţiului de toamnă (o zi ploioasă din cele 4), afluxul de vizitatori şi turişti din zilele însorite a fost pur şi simplu impresionant.

Iar acum, ţineţi cont că perioada de desfăşurare este în miezul verii, când vremea este toridă iar turiştii români şi străini întârzie prin zona Pieţii Sfatului mult după miezul nopţii, motiv pentru care standurile expoziţionale ale Festivalului nostru vor putea fi deschise cel puţin până la miezul nopţii din zilele de desfăşurare a Festivalului.

Promovarea evenimentului va fi asigurată prin mass-media locală (ziare, radio, TV), afişe, fluturaşi etc., iar ambientul general va fi asigurat prin aceeaşi minunată muzică de relaxare a nelipsitului Gheorghe Iovu, alături de alte câteva momente artistice ce vor „condimenta” mediul expoziţional din Piaţa Sfatului asigurat prin deja cunoscutele şi elegantele corturi-pagode.

Zonă de desfăşurare a unor celebre manifestări naţionale şi internaţionale („Cerbul de Aur”), Piaţa Sfatului din Braşov este locul de întâlnire al braşovenilor pe timp de week-end, dar şi al turiştilor veniţi din toată ţara şi a celor ajunşi aici din întreaga lume.

Şi, pentru că „astrele ţin cu noi”, zona Pieţii Sfatului va fi asaltată inclusiv de manifestările artistice prilejuite de desfăşurarea în perioada 1-11 august 2013 a unui mare Festival Internaţional de Film în Braşov. Această manifestare artistică, alături de altele, la care se adaugă, bine-nţeles, evenimentul nostru, vor face ca Piaţa Sfatului să devină neîncăpătoare pentru afluxul de braşoveni, turişti şi artişti veniţi din toate colţurile lumii.  Concluziile vă aparţin.

„CALITATE, nu (doar) Cantitate”.

Intenţia noastră fundamentală este aceea de a avea un parteneriat în care toată lumea are cu adevărat de „câştigat” („win-win-win”) : nu doar organizatorii, dar şi expozanţii, iar în primul rând vizitatorii-participanţi ai acestei manifestări încă inedite în România.

În plus faţă de experienţa din anul 2012, anul acesta am decis realizarea „sălii de conferinţe” chiar în Piaţa Sfatului, alături de corturile expoziţionale şi cât mai central prin montarea unui cort mare ce va găzdui conferinţele celor dornici să-şi expună produsele, serviciile sau poate ideile inovatoare legate de tematica spirituală a Festivalului.

Şi, cel mai important, într-un asemenea spaţiu se vor putea realiza evenimente spirituale (meditaţii, practici spirituale) cu efecte poate mai puternice decât cele produse la Spectacolul de Lumini şi Lasere de la ediţia anterioară din 2012...

De aceea, vă aşteptăm cu drag pe toţi (expozanţi şi vizitatori) la ChristalinFest organizat în Piaţa Sfatului din Braşov : este Timpul să continuăm celebrarea bucuriei pentru VREMURILE care, iată, au sosit !

Date tehnice :

PROGRAMUL Festivalului :
- Joi, 1 august 2013            : 09.00 – 24.00.
- Vineri, 2 august 2013       : 09.00 – 24.00.
- Sâmbătă, 3 august 2013   : 09.00 – 24.00.
- Duminică, 4 august 2013   : 09.00 – 18.00.
- Corturi de 5m x 5m (10 pagode albe, foarte elegante).
- Un CORT MARE - într-un spaţiu alocat special pentru EVENIMENTELE ARTISTICE şi CONFERINŢE - poziţionat la 10-20 de metri de standurile expoziţionale, dotat cu tehno-sonorizare.
- CONFERINŢE ; acces liber al vizitatorilor.

Pe parcursul celor 4 zile ale Festivalului, puteţi descoperi informaţii, produse şi servicii din variate domenii ale cunoaşterii, pentru întreţinerea sănătăţii întregii Fiinţe umane (fizic, psihic, emoţional, mental, spiritual), prin :
- Conferinţe, prelegeri
- Workshop-uri, demonstraţii practice
- Manifestări artistice
- Promoţii, concursuri
- Expoziţii cu vânzare :

Preparate-meniuri tip “Hrană Vie” – Alimente naturale organice – Produse ecologice ale agriculturii BioDinamice –Aparatură de prelucrat cereale, fructe, pentru germinare, deshidratare etc. – Produse tradiţionale montane (zona Bran-Moeciu etc.) – Suplimente alimentare – Miere şi alte produse apicole – Apă energizată alcalină – Sucuri naturale terapeutice – Cafea terapeutică – Produse Ayurveda – Plante medicinale pentru Ceaiuri – Argilă – Tincturi – Uleiuri esenţiale pentru Aromaterapie – Produse cosmetice naturale – Cristale – Pietre semipreţioase – Bijuterii – Aparate de evaluare a stării de sănătate (de BioRezonanţă Magnetică, de fotografiere a aurei etc.) – Aparate biofotonice de întărire a aurei – Programe de Astrologie – Cărţi de educaţie holistică – CD-uri şi DVD-uri cu muzică terapeutică – Desene, tablouri, sculpturi terapeutice – Îmbrăcăminte ecologică – Proiecte de locuinţe şi alte construcţii economice şi ecologice –Aparate şi ustensile încărcate cu energie regenerabilă – Proiecte pentru energia inepuizabilă.

2 comentarii:

  1. http://www.formula-as.ro/2013/1078/societate-37/ultimele-sate-din-muntii-buzaului-16663

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi suna foarte cunoscuta povestea... :)

      Ștergere