miercuri, 12 iunie 2013

Danube Convergence

Am primit o invitatie de la Claudian Dobos pentru evenimentul Danube Convergence. Se doreste ceva in genul festivalului pe care l-am facut in decembrie la Brasov, dar la nivel international.
What is it all about

1a Convergenta de Comunitati a Regiunii Dunarene 25-30 iunie, comunitatea Aurora, judetul Hunedoara.

Eveniment pilot, unic de acest gen in regiune, aduce pentru prima oara in Romania intr-un spatiu deschis pentru colaborare, organizatii precum Tranzition Towns, Comunitati Intentionale, Permacultura, platforme colaborative, si instrumente sociale si metodologii de organizare emergente.

Daca esti interesat de temele de mai sus si/sau doresti sa iti prezinti proiectul tau participa!

Au confirmat deja participanti din Germania, Grecia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Ungaria, Statele Unite ale Americii (Hawaii) si comunitati precum ZEGG, Schloss Tempelhof, Kalikalos, Maui Ecovillages, Smaragdfalva, Valea Curcubeului, Stanciova, Aurora Community.

Acesta este un eveniment 'gift economy'.
Sunt rezervate aproximativ 50 de locuri pentru participantii din Romania, deci trebuie rezervat din timp. Cazarea este la cortul propriu, iar masa si utilitatile sunt asigurate de organizatori.

Data limita de inscriere este pe 20 iunie. Costurile nu sunt fixe, o parte au fost acoperite din fondurile atrase pana acum, iar restul se vor acoperi din donatii la final, fiecare cum considera.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului: Danube Convergence

10 comentarii:

 1. Cum sa fie locuri rezervate daca e cazare la cort?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cazarea este la cort, dar spatiul de campare, masa, toaletele, zona de intalniri si celelalte au probabil o limita... :)

   Ștergere
 2. Haideți să mergem să aflăm. Ne vedem acolo? Eu și cu Irina mergem sigur.

  RăspundețiȘtergere
 3. Offtopic: http://www.scribd.com/doc/145224723/Stuparitul-c-l-hristea-Editia-i-1935

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi de link. Cred totusi ca este ceva mai actuala editia pe care o recomandam participantilor la atelier... :)

   Ștergere
  2. Da, sigur ca o carte mai nou e mai buna (in general, desi uneori gasesti in carti vechi lucruri "uitate" de editiile noi), totusi erau destul de avansati pentru anul 1935 :)

   Ștergere
 4. Flavian, stiu ca e offtopic dar ti-as recomanda (urgent) sa vezi filmul "In time (2011)" daca nu ai facut-o deja. Sunt lucruri importante de care trebuie sa tineti cont in noua comunitate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O sa-l urmaresc, desi la prima impresie pare inca o chestie de speriat lumea. Imi placeau pe vremuri genul asta de filme, cat si documentarele asemanatoare care erau la moda prin 2007-2009. In ultima vreme mi-am schimbat insa gusturile si focusul... :)

   Ștergere
  2. Flavian, filmul e de tip Matrix, in sensul ca da de gandit... Ti-l recomand cu caldura.

   Ștergere
  3. Dap, l-am vazut aseara, este bunicel, contrar aparentelor.

   Ștergere