sâmbătă, 6 octombrie 2012

De weekend si nu numai

In spiritul recomandarilor pe care le faceam pe vremuri ca lectura de week-end, as dori astazi sa va fac o recomandare mai "ezo-tehnica". Este vorba de blogul nou infiintat al lui Synthesis, ale carui comentarii valoroase pe teme energetice si nu numai, o parte dintre voi le-ati tot vazut pe aici de-a lungul vremii. Dar mai bine sa-l las pe el sa va explice:

Un blog destinat tehnologiilor neconventionale, in special celor bazate pe Tehnologia Eterului (nume generic) si modul cum acestea se conecteaza de spiritualitate (Spiritualitate nu religie!) si alte aspecte ale vietii.

Scopul acestui blog este risipirea valului ignorantei din mintile oamenilor si familiarizarea publicului interesat cu concepte si tehnologii neconventionale, care nu se incadreaza in limitele stiintei main-stream (oficiale) dar care sunt functionale (unele testate de mine si apropiati timp de ani buni) sau au un grad mare de probabilitate in a fi functionale! Deci, vom incerca sa nu ne bazam pe prea multe vorbe goale (teorie plina de postulate ale “greilor“ stiintei), ci pe fapte (experimente)! De accea, alaturi de prezentarea unor concepte precum eter, unde scalare (Tesla), orgon, etc. vom incerca sa aratam aplicatiile lor practice in cadrul diverselor dispozitive functionale! Bineinteles  ca nu putem ignora mare parte din metodologia standard de analiza a datelor masurate, analiza erorilor, s.a.m.d.!

O lista cu continutul tematic al blogului se poate consulta in cadrul primului post: Tehnologii ezoterice (lista se actualizeaza incontinuu). De altfel, recomand celor nou veniti sau celor care sunt incepatori in acest domeniu consultarea acestei liste inainte de a pune intrebari sau inainte de a critica.

Accept orice critici atata timp cat sunt constructive si nu se constituie in atacuri ad hominem. Va rog sa intelegeti ca tot ce postez aici o fac in timpul meu liber si gratis! Asa ca probabil nu voi/vom prezenta in cele mai mici detalii orice subiect fie din lipsa timpului necesar, fie pentru ca dorim punerea in miscare a anumitor mecanisme ale gandirii holografice. Sau poate ca o lasam ca o tema de casa … :) Oricum, doar cei care depun un efort personal sustinut vor ajunge sa inteleaga subtilitatile acestor tehnologii!

Acestea fiind spuse, spor la cat mai multe articole de calitate ii urez lui Synthesis (Ezotech) si spor la o lectura cat mai interesanta celor care ii vor parcurge paginile.

P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

3 comentarii:

 1. Merci, pentru generozitatea de a impartasi cu altii

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pt recomandare, Flavian! In principiu, incerc sa traduc in termeni cat mai simpli concepte care par complicate, astfel incat cei interesati sa prinda ideile de baza, fara a se impotmoli in matematica sau modele complicate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cam acelasi lucru l-am incercat si eu in domeniile economic si energetic. O mica traducere si o simplificare a lucrurilor.. :)

   Ștergere