miercuri, 26 octombrie 2011

Science behind the Unified Field - Nassim Haramein

Sa cauti sursa constiintei umane in interiorul creierului este ca si cum ai cauta prezentatorul in interiorul aparatului radio.P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

14 comentarii:

 1. O sa ma uit ca ma intereseaza subiectul asta.

  Nu stiu daca ai vazut si clipul asta:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ws6AAhTw7RA

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragut, nu-l vazusem. Imi plac si comentariile.. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Interesant. Practic omul demonstreaza fizica chackrelor.
  Pana acolo insa trebuie renuntat la egoism, nu totul e frumos, exista pericole in that process. :-)

  RăspundețiȘtergere
 4. "fizica chackrelor"? what the heck is that? :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca pleaca de la niste realitati pe care le experimenteaza pe pielea lui - recunoaste ca mediteaza- si le cauta fundament fizic. Daca reuseste poate fi o chestie. Chiar si o privire asupra universului din alt unghi de vedere poate fi interesanta.
  Asta esplicatie am gasit in doua vorbe :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna expresie, merita retinuta... :)

  Fizica chackrelor cred ca s-ar traduce ca incercarea de a impaca stiinta cu spiritualitatea. Pentru ca in final vorbesc despre unul si acelasi lucru, chiar daca il abordeaza dintr-o directie diferita.

  RăspundețiȘtergere
 7. Intuitiv cred ca teoriile lui Haramein au niste "defecte" pe partea matematica, dar nu sunt specialist. O sa caut sa vad ce critici i se aduc.

  Importanta insa este "provocarea" de a gandi in afara tiparelor, si pt asta trebuie apreciat.

  RăspundețiȘtergere
 8. Urmeaza sa fie lansat pe 11.11.11 Thrive, in care apare si Nassim. Pare promitator: sistemul financiar global, noile tehnologii, noua stiinta, etc.

  RăspundețiȘtergere
 9. Thrive suna ca un fel de recapitulare generala. Cred ca merita vazut atat pentru reamintire cat si pentru posibile elemente noi.

  RăspundețiȘtergere
 10. Cum stati cu lecturile la Motion Mountain a lui Christoph Schiller?

  RăspundețiȘtergere
 11. Stam. Recunosc ca e prima data cand aud de el.

  RăspundețiȘtergere
 12. http://motionmountain.net/romanian.html

  Are o teorie interesanta si care mie sincer mi se pare cel putin la fel de corecta si bine argumentata despre timp/spatiu/energie etc- "strand theory".

  Mi s-a parut interesanta precizarea ca la dimensiuni Planck vacuumul si materia se contopesc si nu mai pot fi diferentiate. Nu imi dau seama inca ce inseamna asta din punctul de vedere al teoriilor lui Haramein, daca il contrazice sau il completeaza. Dar si eu de-abia m-am apucat de citit.

  RăspundețiȘtergere
 13. Da, pare interesant, dar sunt vreo 500 de pagini doar in primul volum. Iar ma omoara timpul.

  Haramein zice ca materia si vacuumul sunt ca vartejurile si apa. Deci materia este doar un efect al "vacuumului" pe care il poti observa mai usor. Deoarece e cam greu sa observi apa atunci cand te afli oricum in apa... :)

  RăspundețiȘtergere
 14. asta este fizica corect aplicata fara a folosi expresii nefericite ca:sistem inchis sau alte bull sheet-uri,artificial create de fizicieni celebri dupa care am fost ingraditi cu o invatatura complet gresita...etc.Este cel putin un geniu autodidact multumesc tuturor care au subtitrat si postat materiale despre lucrarile acestui gigant al fizicii redescoperite.

  RăspundețiȘtergere