miercuri, 13 aprilie 2011

Liberty Dollar

Dupa zece ani de activitate alternativa devenea tot mai viabila. Rezultatul: initiatorul acestei miscari este arestat, metalele pretioase din depozit confiscate si siteul suspendat. Sa mai zica cineva ca FED-ul nu merita sa fie inchis, BNR-ul desfiintat si monopolul statelor asupra emiterii de moneda oprit cu totul. Mai multe detalii aici: Liberty4freeP.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

5 comentarii:

 1. Vor sa pastreze monopolul... ia incearca sa lupti impotriva lor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Off-topic: http://socialwaves.blog.youphil.com/media/02/02/1227006032.pdf
  E interesanta.

  RăspundețiȘtergere
 3. dragon - cand nu mai au mijloace "legale" sau modalitati de a schimba "legile" recurg tot la violenta, cel mai bun mijloc de lupta ramane informarea proprie si a altora

  zummuz - mersi, foarte clara prezentarea intr-adevar

  RăspundețiȘtergere
 4. @Flavian: ai vazut ca si informarea poate fi daunatoare sanatatii, mai ales de cand wikileaks a fost declarata organizatie terorista... curiozitatea a devenit crima de mult.. in lumea noastra trebuie sa te conformezi - it's a brave new world.

  RăspundețiȘtergere
 5. Da, intotdeauna alegerea a fost aceeasi: te conformezi sau lupti. Fiecare isi cantareste singur optiunile si consecintele, apoi face alegerea proprie.. :)

  RăspundețiȘtergere