duminică, 3 aprilie 2011

De weekend - Sal Rachele

In ultima vreme am primit cateva recomandari pentru materialele lui Sal Rachele. Exista o carte in limba romana scoasa de cei de la cesan si denumita Transformari planetare. Inca n-am reusit sa o citesc, dar am vazut intre timp cateva filmulete ale aceluiasi autor. Este prezentata o perspectiva destul de interesanta apropo de transformarile prin care va trece omenirea in urmatorii ani:

Sal Rachele: 3 Parallel Earths from kedarvideo on Vimeo.


Sal Rachele on 2012 from kedarvideo on Vimeo.

P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

11 comentarii:

 1. Interesant. Logica nu are rost aici, asa ca nu comentez :) Sa "argumentam logic" daca e asa sau nu - nici vorba.

  Interviu cu Alex Collier. Vorbeste despre extraterestrii, si altele, ce am retinut, vorbeste despre o rasa de "extraterestrii rai" care ne controleaza. "Intunecatii" de pe "planeta intunecata". Ce spune: nici macar astia nu se lupta intre ei, ca noi in "capitalism". Sunt "ei" sunt uniti, in ce fac ei, in ocupatia "lor".

  RăspundețiȘtergere
 2. Mersi, o sa-l pun pe lista, sper ca nu-s doar chestii negative a la Alex Jones ca altfel revenim la povestea de aici... :)

  RăspundețiȘtergere
 3. N-are legatura cu Alex Jones, e mai "asemanator" cu Sal Rachele

  RăspundețiȘtergere
 4. Donache spunea...
  Azi voi juca un pic rolul scepticului.
  Cine e Sal Rachele si care e dovada ca nu e doar un povestitor talentat cu o cultura spirituala larga (atat ca si cantitate cat si ca acoperire)
  Care este motivul pentru care voi il luati in serios? Doar pentru ca spune lucruri pe care le spun si altii? Dar aceia de unde stim ca nu sunt la fel?
  "vor fi multi profeti falsi in zilele din urma (Matei 24:11)"
  Avem noi oare capacitatea de ai deosebi de cei adevarati?

  RăspundețiȘtergere
 5. Sincer, imi aduce aminte de Lorin Furtuna cu serpilienii si gorilienii lui doar ca ma amuza mai putin. M-am uitat nitel doar pentru ca, de regula, citesc chestii interesante la tine. Cand a ajuns la faza cu intratul in legatura cu spiritele in inalta frecventa mi-am adus aminte si de Greg si bransarea la absolut..

  RăspundețiȘtergere
 6. Donache - ai dreptate, nu exista nici o "dovada", poate fi doar un povestitor talentat si nimic mai mult

  asybaris - incerc sa pun lucruri diverse, de toate pentru toti, iar fiecare alege dintyre ele ce-i place sau nu

  Ceea ce spuneti voi imi aduce aminte de un articol scris de Khaarsha zilele trecute: Informarea sau adevarul.

  RăspundețiȘtergere
 7. @Flavian: E adevărat că oricine poate spune orice despre orice. Însă volumul de informaţii este extrem de mare, şi necesită un grad considerabil de deschidere a minţii, precum şi căutarea de referinţe şi în alte texte de gen. În acest material autorii săi nu se sfiesc să-l îndemne pe cititor să discearnă ceea ce citeşte.

  Nu dovezile sunt problema, ci ignorarea lor. Iar dacă sunt luate în considerare, trebuie puse şi cap la cap, nu?!... E ceva de muncă şi solicită mult discernământ :)
  Din păcate, unii oameni, în loc să facă acest efort, ajung să se teamă de informaţii, de oriunde ar fi ele, numai pe motiv că e posibil să fie false...

  ________________
  Toate cele bune!
  George Acu
  http://www.althea.ro/ro/editura/33-transformari-planetare-2012-2030.html - Transformări planetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori (Sal Rachele)
  http://www.althea.ro/ro/editura/34-viata-pe-muchie-de-cutit.html - Viaţa pe muchie de cuţit (Sal Rachele)

  RăspundețiȘtergere
 8. De curand am citit cartea distinsului domn, in principiu se bazeaza ca si religia pe credinta dar accentuaza mai ales alegerile tale personale in ceea ce te priveste pe tine ca si fiinta umana si pur si simplu iti da o noua dar in acelasi timp si prezenta cat si preexistenta perspectiva asupra vietii si asupra sufletului tau interior a eu-lui tau.Pe de alta parte o poti privi si ca pe o alegere personala in ceea ce te priveste pe tine ca si om in stadiu in care doresti sa evoluezi din toate punctele de vedere intr-o cu totul noua perspectiva care pe unii ii sperii, unii inca nu o inteleg din punct de vedere fizic insa o simt din punct de vedere metafizic, iar pe altii pe care o asteptau si isi doreau sa se intample dat fiind contextul evenimentelor care au loc pe acest pamant in aceasta perioada din timp.Ce pot sa spun eu care sincer sa fiu sunt un sceptic de fel este ca aceasta carte pur si simplu ma ravasit si ma pune serios pe ganduri in ceea ce ma priveste,totodata sunt deschis si la alte interpretari pentru ca fiirea mea naturala pune la indoaiala cam tot sau poate inca nu am reusit sa ma luminez si inca sunt in cautarea mea si a scopului meu pe acest taram, am aceste intrebari de cand eram foarte mic si sunt in general o fire curioasa din fire.Ce pot sa spun este ca deocamdata inca incerc sa asimilez socul :)

  RăspundețiȘtergere
 9. E bine. Daca a atins acolo, undeva, o coarda sensibila... inseamna ca e bine.. ;)

  RăspundețiȘtergere
 10. Am citit carţi ale acestui autor şi am descoperit conexiuni numeroase cu Divina Carte (semiomroman.blogspot.ro – articolul Despre Sal Rachele). In timpul vizitei acestuia în Bucureşti, în prima zi, intr-o pauză, Sal Rachele aprimit in dar un exemplar al Divinei Cărţi (carte care contopeşte credinţa şi ştiinţa), pe care l-a aprecit în mod special şi l-a strâns la piept de mai multe ori. A avut o sesiune de discutii atunci (impreună cu Fondatorii), cu persoana care i-a dăruit cartea. Dacă v-a placut Sal Rachele atunci o să iubiţi Divina Carte. Ea conţine ADEVĂRUL pe care îl căutăm despre Creaţia şi Autocreaţia Divină (şi a noastră), exact informaţia care ne-ar limpezi in hăţişul acestor mici adevăruri împrăştiate pe internet. Trebuie să şti exact, matematic şi logic cine, cum, de ce, când, iar toate aceste răspunsuri trebuie să rezoneze.
  Gând Bun!

  RăspundețiȘtergere