sâmbătă, 23 aprilie 2011

De weekend - Dan Puric

Saptamana aceasta continuam tot cu Dan Puric ca le zice destul de bine. E de-al nostru, mi se pare si normal sa-i acordam un pic mai multa atentie. Emisiunea este inregistrata de craciun, dar cred ca se potriveste si cu ocazia pastelui... :)

Dan Puric 25dec2010

Vezi mai multe video din cultura

Dan Puric 26dec2010

Vezi mai multe video din cultura

Conferinta despre martiri de la Ateneul Roman va aparea si pe TVR Cultural in zilele de paste la ora 16 pe 24 si 25 aprilie.

Iar cu aceasta ocazie va urez si eu un Paste Fericit si toate cele bune voua si familiilor voastre, alaturi de care sa va bucurati cu pace si liniste in suflete.

P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

12 comentarii:

 1. super , nu suntem pierduti
  SARBATORI FERICITE !

  RăspundețiȘtergere
 2. puric e un idiot. parerea mea ...

  RăspundețiȘtergere
 3. Pongo, Anonim - Sarbatori Fericite

  canadianu - nu cred, poate usor nationalist si religios, dar am considerat ca se compenseaza, nimeni nu-i perfect... :)

  RăspundețiȘtergere
 4. pai tocmai asta-i faza, nationalism + religie = idiotenie ;)

  RăspundețiȘtergere
 5. offtopic: nu prea am fost pe acasa zilele acestea, insa acum cateva ore am ajuns si eu in fata pc-ului si zic sa ma uit putin pe cotatii (ca de vineri dimineata nu ma mai uitasem). 49$ uncia de argint?:)) Bariera aceea de 50$ pare ca va fi doborata saptamana viitoare.

  RăspundețiȘtergere
 6. Puric cauta solutii spirituale (dpmdv sunt cam singurele) pentru viitorul Romaniei. Imi place de Puric ... cu ajustarile de rigoare imi aduce aminte de Miscarea Legionara ... care pana la asasinarea Capitanului a fost cea mai puternica si inocenta miscare politico spirituala din Romania. Trebuie sa oferi maselor un model spiritual si economic... din pacate singurul model actual este banul ...si imi doresc din tot sufletul ca acesta sa colapseze cat de repede. Intr adevar 1517 la Au si 49 la Ag :).

  RăspundețiȘtergere
 7. Sunt momente in care prefer "idioti" ca Dan Puric fata de "inteligentii" din economia si politica de azi.

  Interesant ca asiaticii n-au stat deloc pe ganduri. Varful a fost la 49.7 adica milimetric fata de urmatorul prag psihologic la argint.

  RăspundețiȘtergere
 8. Grijă cu legionarii. Pericol mare, mai ales în timpuri de-astea tulburi.

  RăspundețiȘtergere
 9. O sa ajungi cu timpul sa poti ierta "greselile" acestea unui om si sa vezi in el bunatatea chiar daca o reflecta asa cum a fost invatat de mic, folosindu-se in discursul sau de exemple din religie sau de nationalism. Acum trei ani probabil n-as fi dat nici eu doi bani pe puric. Si chiar daca as fi dat m-ar fi zgariat pe urechi cuvintele alea si n-as fi rezistat sa-l ascult. Ca sa vezi cum se schimba omul... :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Da măi Flavian, oamenii se schimbă și ce ne-am face dacă nu ne-am schimba? Paradoxul știi care e? Că uneori te poti schimba rămânând așa cum ești, dar probabil asta se întâmplă doar cu oamenii buni....

  La un moment dat și eu l-am criticat pe Puric pt că am considerat că uneori exagerează, însă sunt și lucruri pe care le-a spus cu care sunt total de acord, și mai mult decât atât, care m-au mișcat până la lacrimi.
  Există sentimentul ăla de compasiune pt aproapele tău care te înalță, un sentiment din care nu poate izvorî decât o profundă înțelegere și iubire în fond...

  Cred că mai are dreptate cu ceva, este nevoie de răbdare, lucrurile nu pot fi făcute de azi pe mâine, dar energiile se adună, important e să te lași să simți și să lași puritatea să țâșnească prin tine...

  RăspundețiȘtergere
 11. Frumos le mai zici si matale... :)

  RăspundețiȘtergere