luni, 28 martie 2011

Japonia - previziuni si conspiratii

Articolul de astazi este nerecomandat persoanelor "serioase". Pentru cei care trec pe aici in cautarea noutatilor economice promit ca incerc maine sa revin cu detalii. Acum ca ati fost avertizati, sa incepem cu ceva usor. Un material video pe care mi l-a recomandat cineva zilele trecute si care prezinta foarte bine corelatia intre fenomenele solare si activitatile scoartei terestre de care va mai explicam eu si cu alte ocazii:


La ceinture de feu de Solidarite_et_Progres

Aici se cuvine sa facem doua observatii. Prima ar fi legata de concluzia filmuletului care nu este cea mai fericita: un buget mai mare pentru NASA nu cred ca va aduce mai multe dezvaluiri in privinta fenomenelor cosmice. A doua ar fi ca respectiva corelatie intre fenomenele solare si miscarile scoartei terestre se aplica in general in cazurile in care vorbim de fenomene naturale. Iar in ultima vreme tot mai multe voci insista ca Japonia nu a fost ceva natural, ci rezultatul s-a obtinut prin anumite tehnologii mai mult sau mai putin conventionale.

In acest context nu stiu daca se mai aplica nici partea cu previziunile facute de animalele care sunt capabile sa simta miscarile scoartei terestre in avans: Can Toads Predict Earthquakes? In urma unei discutii cu pai mei pe forum am ajuns insa la niste concluzii interesante. Ceva previziuni se pare ca au existat. Poate unii va aduceti aminte ca Tom a tot insistat vara trecuta cu un cutremur care va lovi Japonia. Bine, el insista pentru luna August 2010 cu Japonia si pentru decembrie 2010 in California. Deci are cel putin vreo jumatate de an defazaj.

Pe de alta parte putem afirma ca nici nu e greu sa prezici un cutremur in Japonia. Insa in cazul lui Emeline previziunile din iunie 2010 contin detalii extrem de interesante: Japan. Earthquake in Japan. Tsunami goes out across the North Pacific. But there's more. It triggers something else. Something freaky. I don't know how that can be connected to a fireball falling though - maybe they're separate events. There's blood in the water. Sharks circling - Hawaii. There's going to be some big news coming out of Hawaii - soon.

Aparent partea cu Hawaii nu a avut loc si totul s-a limitat la Japonia. Deci si acolo s-ar parea ca au existat mici "erori" in privinta estimarii. Asta pana corelam toata povestea cu ceea ce ne spunea Matt in ultimul sau "buletin" informativ:
Hatonn just told me that the Illuminati know of our space family's interference because intended destruction hasn't happened. Apparently they suspected that but it was conclusive when that hurricane weakened over the ocean, then turned and went north instead of hitting the US mainland, which wasn't at all what the Illuminati had designed.

He said that technologies to initiate earthquakes and weather manipulation have been refined and intensified over the years. Major storms used to be produced by one system and quakes by another, but because of ET interference, the Illuminati scientists started using a combination of technologies, like back-ups in case one system isn't as effective as they want, but also to make it more difficult for ET technologies to interfere with all of the energy sources simultaneously.

He said that in Japan, one of HAARP's several capacities in various locations has been used in conjunction with developments from Tesla's inventions and discoveries to produce destruction from above and below Earth's surface. Even with ETs’ advanced technologies it's not a simple matter to dismantle all of the Illuminati's equipment without interrupting essential power and communication sources that serve us, not only the Illuminati. That's why discussions are going on at the highest levels of the universal council as to the best way to proceed.
Asa cum spuneam, un articol nerecomandat persoanelor "cu capul pe umeri". Luati ceea ce considerati de cuviinta din el si lasati deoparte ceea ce nu va suna bine. Daca ati urmarit ZH in ultimele zile sunt convins ca oricum ati vazut stirile oficiale cum se bat si ele cap in cap. De fapt se oscileaza ca de obicei intre cele doua extreme: incercarea autoritatilor de a ascunde magnitudinea problemei si exagerarile (voite sau nu) celor care incearca sa prezinte efectele negative. Ca de obicei, fiecare e bine sa revizuiasca argumentele ambelor parti si abia apoi sa isi gaseasca un punct de echilibru la care sa isi situeze opinia proprie.

P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

9 comentarii:

 1. "mai multi bani pentru NASA nu cred ca va aduce mai multe dezvaluiri in privinta fenomenelor cosmice". Tztztz : )

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai dreptate, suna ciudat si am reformulat: "un buget mai mare pentru NASA nu cred ca va aduce mai multe dezvaluiri in privinta fenomenelor cosmice"

  Motivul pentru care spun asta l-am mai discutat pe aici: De weekend - aventura cosmologica

  RăspundețiȘtergere
 3. http://www.irsn.fr/FR/popup/Pages/tchernobyl_video_nuage.aspx

  RăspundețiȘtergere
 4. iata si partea a doua :

  http://www.solidariteetprogres.org/article7573.html

  recunoasterea unor forte cosmice e doar la un pas,
  horatiu

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim - ne-a cam inrosit si pe noi atunci daca desenul ala e corect

  horatiu - multumesc, o sa-l pun pe lista de noutati

  RăspundețiȘtergere
 6. Din 1986 chernobîl încoace, comunicarea cu polpulatia din pacate nu a evoluat (pozitiv).
  Nici în RO si nici în alta parte.
  Lumea ar trebui sa stie ca la Hirioshima+Naghasaki s-au folosit (doar) 200 kg de combustibil radioactiv.
  La Fukushima se comsuma în acest moment aprox 300 de TONE!!!. Si nimeni înca nu se risca sa toarne beton + plumb ca la cernobîl. Astfel Emissile vor fi lungi si clar vor afecta toata planeta. Mai mult sau mai putin of course...

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu stiu daca putem compara explozia unei bombe cu o centrala nucleara. In rest iti dau dreptate cu mentalitatea si actiunile autoritatilor, mai ales cand imi aduc aminte si cu povestea de anul trecut din golful Mexic.

  RăspundețiȘtergere
 8. Donache spunea...
  Off topic: http://www.wired.com/autopia/2011/03/bananas-could-make-cars-leaner-greener/
  Se pare ca se poate face plastic si din altceva decat petrol.
  "nanocellulosic plastic is made entirely of renewable materials and is biodegradable. "
  N-am gasit in articol precizari clare daca se foloseste partea hranitoare a fructelor/plantelor sau coji si frunze. Daca e partea hranitoare atunci degeaba, doar nu facem plastic din mancare. Sau da? (gandindu-ma la unele legume si fructe de pe piata :) )

  RăspundețiȘtergere
 9. Da, exista si cauciuc natural, ba chiar exista si destul petrol daca nu l-am mai folosi pentru ars aiurea ci am face doar plastic din el. Mancare de plastic exista deja: bionic burger. Dar problema e pusa prost, la fel cum s-a facut si cu biocombustibilii. Nu castigam din reducerea greutatii autoturismelor cat pierdem cu lucrarile agricole si procesarea masei vegetale. Deci ideea e buna, dar nu in scopul pentru care il promoveaza ei. Alternativele energetice trebuie cautate in alta parte.

  RăspundețiȘtergere