joi, 10 februarie 2011

Trei linkuri de joi

M-am gandit sa le bag in ultimul calup de noutati. Dar s-ar fi pierdut in puzderia de materiale de pe acolo si era pacat, ca sunt materiale care necesita un pic mai multa atentie. Nici pe weekend nu puteam sa le mai las, ca le tot aman de vreo trei saptamani. Asa ca le-am facut un post dedicat. Nerecomandat de data asta celor care dau pe aici doar pentru subiectele economice... :)

Primul este un material al lui David, un interviu cu niste baieti simpatici de la un radio Irlandez. Discuta multe si diverse, iar cei care iau interviul se vede ca au si ei cunostinte in domenii variate. Apropo de ceea ce spunea David incepand pe la 1:07:30 in cadrul interviului. La un simplu search pe net se pot gasi materiale de genul asta pentru cine vrea sa se documenteze in plus.A doua recomandare de azi este un site cu filme, multe filme. Contine o colectie impresionanta de linkuri catre filme romanesti din toate timpurile gasite pe net sub o forma sau alta. Atentie inaintre sa intrati acolo, ca va puteri rataci si pierde linistit cateva ore mai ales daca sunteti pasionati de asa ceva: Cinema Romanesc

Al treilea link de astazi este tot un site. Contine o garamada de materiale pe teme spirituale si articole in care citeaza sau interpreteaza autori pe care i-am mai mentionat si noi pe aici. Se apropie destul de bine de linia optimista pe care incerc sa o mentin si eu apropo de spiritualitate si nu numai: Steve Beckow

Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

7 comentarii:

 1. Deranjez in legatura cu un parteneriat cu site-urile :

  Filme Noi http://www.axyy-filme.com [ 8000 vizite ] – Pr 3
  Filme Online http://www.onlinemoca.com [ 3000 vizite ] – Pr 3
  Jocuri Online http://www.jocurie.com [ 2000 vizite ]


  Daca esti interesat pot fi gasit la adresa de email .

  RăspundețiȘtergere
 2. literatura :)
  http://www.imsreform.org/global.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Cam superficial si perimat. IMF, ce sa le ceri.. :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Flavian, ca vad ca tot te pasioneaza... cateva completari la ce spune David incepand cu momentul indicat de tine:
  1) Tema calcifierii glandei pineale datorita fluorului din apa o mai abordeaza intr-un documentar mai vechi "The 2012 Enigma". Acum solutia mea: 1.1) Apa trecuta printr-un sistem Grander. Abia daca se mai produc depuneri de calciu (am testat personal pe niste vase). 1.2) Apa tinuta un timp intr-un camp orgonic sau dispozitive Slim Spurling. Rezultat: fie neutralitate chimica, fie transmutarea elementelor/substantelor nocive (iarasi testat personal). Asta pe langa scaderea brusca a gustului si mirosului de clor/fluor din apa. Efectele variaza direct proportional cu intensitatea campurilor folosite.
  2) Legat de sistemul GSM asupra organismelor vii pe langa ce mai zice David, mai exista efectul undelor scalare produse de sistemul GSM asupra organismelor vii (Asta este un motiv pt care studiile care vizau campurile EM n-au reusit sa puna in evidenta o legatura directa intre antene GSM si damage - undele scalare nu se pot detecta cu instrumentatia standard). Iti mai recomand inca o data lucrarile prof. Konstantin Meyl din Germania pt a vedea ce inseamna influenta scalara asupra organismelor vii (sunt niste torenti cu cartile lui in format pdf. El porneste de la abordarea lui Tesla si ajunge si la efectele biologice) si cum a pus in evidenta ca in jurul oricarei antene de emisie/receptie apare un vortex eteric. Printre altele campurile scalare asociate GSM reduc in mod direct energia vitala (orgonul) fiintelor.
  3) Legat de ascensiune si corpul de lumina si upcoming 2012... exista deja tehnici vechi pt activarea lui. Probabil ca dupa acea data (daca se va intampla ceva) lucrurile astea vor putea fi accesate fara efort. Doc suplimentara: http://www.amazon.com/What-Lightbody-Tashira-Tachi-ren/dp/096272095X

  RăspundețiȘtergere
 5. 1) Am vazut The 2012 Enigma la vremea lui. Chestia cu piezoelectricul si glanda ca receptor holografic nu o retinusem. Personal merg pe varianta cu apa luata saptamanal direct de la izvor.
  2) Sporul de antena nu se da degeaba... :)
  3) Sunt tehnici si tehnici: meditatia, rugaciunea, exercitiile fizice, postul si multe altele. Imi place argumentul lui Bashar care zicea ca te ajuta orice tehnica daca crezi in ea, dar nu sunt obligatorii... :)

  RăspundețiȘtergere
 6. http://top-secret.ablog.ro/2008-10-20/civilizatia-din-interiorul-terrei.html

  RăspundețiȘtergere