miercuri, 16 februarie 2011

Ce sarbatorim azi ?

Azi sarbatorim sfantul Valentin.
Agenda crestinului - 16 februarie 2011

Nu, nu este nici o greseala, lasati americanii. In calendarul ortodox Valentin e sarbatorit pe 16 februarie. Eu ar trebui sa cunosc cel mai bine treaba asta, pentru ca este in aceeasi zi cu sfantul Flavian. Stiu, nu s-ar zice ca-s prea cuvios. Si n-o sa pun nici inimioare pe aici. Dar voi stiti ca va iubesc... :)

Oricum, daca tot am ajuns la capitolul asta, o sa pun un filmulet cu un pustnic. Omul este chiar simpatic si incearca sa ne dezvaluie o viziune interesanta despre lume, chiar daca reportajul e prost realizat si muzica e de-a dreptul enervanta. Cu multumiri lui blimpy pentru recomandare:Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

5 comentarii:

 1. Despre ultimele eruptii solare ceva detalii suplimentare au dat pe la ProTv din cate vad: Cea mai puternica explozie solara din ultimii 4 ani

  De protejat la nivel personal e simplu daca nu esti nevoit sa lucrezi afara, iar acum nu este nici sezon estival pe la noi. Eventual cate un ibuprofen daca durerile de cap sunt prea mari.

  La nivel aparatura electronica este un pic mai complicat, ca acolo depinzi de renel. Nu strica totusi un UPS pentru jucariile mai sensibile sau deconectarea lor de la priza cand nu sunt folosite.

  Ce nu spun ei iarasi este ca dupa cele 3 zile efectele asupra creierului si retelelor electrice dispar, insa vor continua efectele asupra climei inca 2-3 saptamani. Adica furtuni, incalzire peste media perioadei si alte anomalii de genul.

  RăspundețiȘtergere
 2. "Eu ar trebui sa cunosc cel mai bine treaba asta, pentru ca este in aceeasi zi cu sfantul Flavian"
  Atunci La Multi Ani cu ocazia zilei onomastice! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Intre timp Bernanke cel caruia i se cam datoreaza toate astea incepe sa-i acuze pe bloggeri...

  http://www.zerohedge.com/article/declassified-testimony-bernanke-blames-blogosphere-itemizing-disastrous-consequences-his-act

  How wierd is that?

  Seamana un pic cu Ion Iliescu cand vorbea despre "o anumita parte a presei" care "strica imaginea Romaniei in lume"...

  Se pare ca butonul de reset al sistemului va fi apasat curand, noi nu putem decat sa spunem: apasa-l!, apasa-l! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Hehe, corect. Cand scot astia urmatorul episod ? Maine sper... :)

  RăspundețiȘtergere