vineri, 1 octombrie 2010

Vecinii nu agreeaza nuclearele

S-a tot discutat in ultima vreme despre acest subiect asa ca adaug si eu un scurt material pentru cei care inca n-au aflat de ultimele noutati si dezvaluiri in domeniu:


CNN Have UFOs been to Earth w Robert Hastings 29-Sep-2010
Încărcat de justa4t. - Discover more science and tech videos.

P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

6 comentarii:

 1. Take it with a grain of salt.
  Pe de o parte, nu poti sa te bazezi pe CNN (astia-s cu economic recovery si green shoots). Mass media in general in not trustworthy, pe un canal apar extraterestii, pe altul aflam cu cine s-a cuplat mai nou Angelina Jolie.
  Cateodata ma gandesc, si stirile alternative (blogurile) sunt acolo ca sa fie imaginea completa, opusul, fata si reversul. Cata baza poti pune pe ele, iar e la latitudinea fiecaruia.

  "Multe trec pe dinainte,
  In auz ne suna multe,
  Cine tine toate minte
  Si ar sta sa le asculte?...
  Tu asaza-te deoparte,
  Regasindu-te pe tine,
  Când cu zgomote desarte
  Vreme trece, vreme vine."

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar daca in schimb a vazut cineva un extraterrestrial si i-a dezvaluit niste chestii, sa iasa in fata si sa ne spuna ce si cum, dar mai ales cum luam si noi, pleava, legatura cu ei...de ce numai UN si biroul lor special? si eu as intra in contact direct, sa ma luminez, sa am niste revelatii...;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu ma bazez pe CNN. Imi place insa cand vad ca apar in mass-media oficiala lucruri care pana de curand le gaseai doar pe bloguri etichetate drept "conspirationiste" si ca sunt acum tot mai multi oameni din interiorul sistemului care vorbesc deschis despre asta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Degeaba zice nenea ăsta din clip că astfel de informaţii nu-s în interesul băieţilor veseli.

  Ce motiv mai bun pentru crearea guvernului mondial ar fi decât unul extra-terestru ?

  Au început uşor "ne-au distrus armele nucleare" de-aici până la "extratereştrii sunt ostili" mai e un pas..
  Vorba lui George Carlin.. "it's all bullshit folks.. and it's bad for ya"..

  RăspundețiȘtergere
 5. Probabil ca daca extraterestrii se ascund asa de noi, inseamna ca n-au chef sa fie vazuti. Cine stie.., poate chiar sunt printre noi.

  RăspundețiȘtergere
 6. x - sa zicem ca se poate merge pe chestia cu extraterestri sunt ostili, hai sa facem guvern mondial si sa mai prostim lumea in stilul "teroristilor" 9/11 vreo cativa ani. Spre deosebire de talibani insa, vecinii din spatiu odata recunoscuti oficial pot oricand sa vina si sa demonstreze lumii ca de fapt n-au nici o treaba cu prostiile astea scornite de guverne.

  Tudor - cred ca principalul motiv pentru care s-ar ascunde este tocmai pentru ca nu vor sa se amestece. Ne lasa sa ne rezolvam intai problemele cu organizarea, cele cu religia sau cele cu teama de necunoscut. Avand totusi grija sa ne dea peste mana cat sa nu ne distrugem planeta cu nucleare intre timp.

  RăspundețiȘtergere