marți, 7 septembrie 2010

Grupuri de clienti pentru diferite banci

Motto: BCR nici nu stii... cat de mica incepi sa fii. Si vei vedea pe cine alegem sa facem banking... ;)

Lista incepe sa creasca asa ca am zis sa fac si eu o enumerare. Daca mai apar si altele dati un semn, voi actualiza linkurile.

Pentru ca se inmultesc ciumpercutele:

Clienti Volksbank

Clienti BCR

Clienti Raiffeisen

Clienti BRD

Clienti ING

Clienti Alpha

Clienti RBS

Clienti Bancpost

Clienti OTP

Clienti Banca Romaneasca

Clienti Banca Transilvania

Clienti Crediteurope

Clienti Piraeus

Clienti Unicredit

Clienti CEC

Clienti Milennium

Clienti Provident

Un grup mai deosebit: Clienti BNR

Creste si numarul de persoane inscrise. Incet, dar sigur... :)

Cel mai mare este grupul clientilor VB care a trecut de 1800 de membri.

Recomand sa revedeti Joaca de-a bancile scris acum nici un an. Si pentru completare Bancile, garantarea si raportarile

P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

42 de comentarii:

 1. Grup al clientilor nemultumiti Alpha Bank
  http://finance.groups.yahoo.com/group/alphaoug50/

  RăspundețiȘtergere
 2. Mersi, am adaugat OTP.

  Alpha era deja in lista.

  RăspundețiȘtergere
 3. Grup al clientilor nemultumiti Piraeus Bank

  RăspundețiȘtergere
 4. Banca Transilvania:

  http://finance.groups.yahoo.com/group/clienti_transilvania_bucuresti/

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim, pentru Piraeus nu am gasit inca. Daca ai un link, rog sa-l trimiti si voi actualiza lista.

  Grupurile de discutii de pe Internet vs banci

  RăspundețiȘtergere
 6. http://schimbarea.blogspot.com/2007/07/bancile-mijloc-de-manipulare-al-fratiei.html

  RăspundețiȘtergere
 7. Anonim, filmuletul e cam vechi si subiectul a mai fost deja discutat pe AICI sau AICI.

  RăspundețiȘtergere
 8. Un grup mai deosebit, cei nemultumiti de activitatea bancii centrale...

  Clienti BNR

  Aici cred ca ar trebui sa ne inscriem cu totii de fapt.... ;)

  RăspundețiȘtergere
 9. Pentru Unicredit exista vreun grup?

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu am gasit nici despre unicredit.

  Daca afla cineva despre ei sau Piraeus sa dea un semn.

  RăspundețiȘtergere
 11. Hehe, eu stau cu ochii pe grupul BNR acum. Dar deocamdata toata lumea pare multumita de ei.

  Stiu ca unii vor zice iar ca sunt neserios. Asa ziceau si anul trecut cand va povesteam de grupul DSB. Si uite ca la nici un an au aparut si la noi miscarile de acest gen... ;)

  RăspundețiȘtergere
 12. Am zis sa dau o mana de ajutor si am facut eu grupurile pentru Unicredit si Piraeus. Desi erau persoane interesate, vad ca nu se inghesuia nimeni.

  Astfel cei care ma tot intrebau de ele vor avea unde sa se inscrie pentru discutii, iar atunci cand numarul de persoane va creste voi preda stafeta clientilor direct interesati de bancile respective.

  RăspundețiȘtergere
 13. Sunt si eu o maimutica naiva care si-a facut in 2007, la 24 ani credit ipotecar la Alpha Bank (satula de platit chirie).
  Am intrat pe grup si am vazut o discutie referitoare la marirea marjei. Eu nu am primit nicio scrisoare de la ei in sensul asta, iar in contract scrie clar ca dobanda este Euribor 6 luni+4,5% marja bancii. Nu prea inteleg ce ar putea sa-mi faca din moment ce am un contract semnat pe aceasta marja. In plus, au fost corecti pana acum, cand a scazut Euribor a scazut si rata automat.

  RăspundețiȘtergere
 14. Daca consideri ca ai beneficat de conditii ok nu trebuie sa participi neaparat la actiunea clientilor Alpha.

  Ar fi totusi util sa mai citesti cate ceva pe grupul bancii respective si aici pe site, ca un pic de informatie in plus privind economia si bancile nu strica... ;)

  RăspundețiȘtergere
 15. Sunt interesat de o refinantare si ma intrebam care este nivelul dobanzilor acum; cred ca pot obtine un 4,5%+Euribor
  in rest, vad ca toate bancile au facut cam aceeasi magarie: cand euribor a scazut, ei au crescut marja bancii; eu fac refinantarea ca sa scap de comisionul de administrare (cam 20% din rata acum)

  RăspundețiȘtergere
 16. Doresc sa contactez clienti nemultumiti ai bancii Millenium

  RăspundețiȘtergere
 17. Misu - ar fi ok oferta, dar trebuie sa ai grija la detaliile si comisioanele ascunse din noul contract, mai ales acum cand apele sunt tulburi. Recomandat ar fi sa intri pe grupul de clienti ai bancii care ti-a facut oferta, poate afli acolo ceva informatii mai detaliate.

  Anonim - n-am auzit sa fie grup pentru Millennium, nu e o banca cu cota foarte mare de piata. Poti incerca sa deschizi tu unul daca vrei si il voi adauga in lista.

  RăspundețiȘtergere
 18. Merci Flavian, am intrat pe grupul respectiv si am vazut ca si ei au facut aceeasi magarie ca banca la care platesc acum : crescut marja bancii cand a scazut euribor si comision de administrare. acum astia zic ca imi dau banii si nu platesc comision de administrare la ei si se jura ca nu imi schimba marja bancii pana termin de platit. ar fi ceva asigurari lunare % din sold dar inteleg ca sunt cam 10% din ce plateam la astia taxa de admin. Solutia e refinantarea la 2-3 ani, dar sa vedem cat ne lasa bnr sa facem asta, merci frumos.

  RăspundețiȘtergere
 19. Despre C.E.C. nu spune nimic? Toata lumea e multumita?

  RăspundețiȘtergere
 20. Misu - n-ai pentru ce, sper sa iasa bine pentru tine. E vorba tot de alpha cumva ?

  Anonim - sunt ceva nemultumiti si de CEC pe diverse forumuri. Cred ca s-ar putea pune de un grup cu succes, dar eu am facut deja vreo trei. Mai faceti si voi cei direct interesati, iar apoi le adaug la lista... :)

  RăspundețiȘtergere
 21. cum se procedeaza sa faci parte din grupul bcr
  multumesc

  RăspundețiȘtergere
 22. Dai click pe linkul respectiv si faci login pe contul de yahoo, apoi dai join this group.

  RăspundețiȘtergere
 23. Pentru CEC BANK nu este nimeni?

  RăspundețiȘtergere
 24. Laura
  Impotriva celor de la Provident nu este nimeni?

  RăspundețiȘtergere
 25. CEC, Milennium si Provident inca nu avem se pare.

  RăspundețiȘtergere
 26. Nu este nimeni nemultumit de banca MILENIUM? Exista vreun grup de clienti nemultumiti de Banca Milenium? Cum dau de el? Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 27. Ok, hai ca vad ca sunt tot mai multi interesati, v-am facut eu si pentru CEC, Milennium si Provident.

  Cu aceasi mentiune de mai sus ca atunci cand numarul de persoane va creste voi preda stafeta clientilor direct interesati de bancile respective.

  RăspundețiȘtergere
 28. Este cineva nemultumit de Domenia Credit?

  RăspundețiȘtergere
 29. Buna ziua

  Stiu ca e putin ciudat ce scriu, dar poate are legatura cu lupta impotriva bancilor.

  Cred ca bancile ar trebui atacate nu numai pe partea de credite, dar si pe partea de comisioane generale care le practica. De exemplu, mi se pare absurd ca numai in Romania sa platesti pentru urmatoarele operatiuni. 1. daca vrei sa trimiti bani - fie la acceasi banca sau la altele, trebuie sa platesti. Unde s-a mai auzit lucrul asta? Apoi, ca sa primesti bani, trebuie iar sa platesti un comision. Deci ajungi sa platesti dublu: pentru ca trimiti bani (din cont) si pentru ca primesti bani (in cont). 2. trebuie sa platesti pentru ca retragi de la bancomatul propriei banci sau la alt bancomat. Numai in Romania e posibil acest lucru. In Europa, deja, aceste comisioane sunt ilegale.

  Oare cum s-ar putea actiona si pentru eliminarea unor asemenea tipuri de comisioane. Comisioane care nu sunt practicate nicaieri in UE. Ce-i de facut?

  Sa aveti o zi buna

  RăspundețiȘtergere
 30. Anonim1 - nici domenia n-avem momentan.

  Anonim2 - se mai pot utiliza sisteme tip paypal sau western acolo unde comisioanele sunt prea mari. Dar problema cu bancile nu este doar pe partea de comisioane, de fapt intregul sistem financiar actual este construit dupa modelul unei scheme piramidale.

  Ce putem face ? In primul rand sa ne documentam si sa intelegem cum stau de fapt lucrurile. Apoi sa lamurim si pe altii prin bloguri de genul asta sau grupuri precum cele din lista. In momentul in care se strang suficienti oameni si masa critica e atinsa se poate trece la actiuni, la fel ca si in cazul contractelor de creditare.

  RăspundețiȘtergere
 31. Nu ar fi rau sa se constituie si un grup al posesorilor de carduri de credit. Dobanzile la acestea au ramas la nivel de 25-35% din perioada cand inflatia era 15-20% pe an si dobanda reala era undeva in zona a 10% sau mai putin. Inflatia a scazut de mai multi ani, dar dobanzile au ramas la fel sau chiar au crescut atunci cand au fost fluctuatii majore la euro. Clientii prinsi in plasa cardurilor ajung sa nu mai poata plati niciodata sumele datorate, intrucat comisioanele si dobanzile le consuma toate resursele.

  RăspundețiȘtergere
 32. Buna ziua la toti
  Sunt din Oradea si as dori niste raspunsuri daca se poate.
  1.Dca este vreun grup Banca Romaneasca informatima si pe mine cu o adresa sau numar de telefon de la cineva.
  2.Am un credit ipotecar la Banca Romaneasca si vreau sa stiu daca Banca trebuie sami inapoieze bani din comision risc de tara,comision adm.cont pe care OUG.50/2010 lea scos din 21.06.2010 si scrisori pe care leam primit de la Biroul de Recuperare Credit.Am inteles ca Bancile sunt actionare la acest Birou de Recuperare si cred ca au protocol cu banca pentru comisioane de corespondenta desi aceste comisioane nu sunt trecute in contracte,ATENTIE an vazut la stiri si mass-media ca numai o scrisoare costa 40 euro.
  3.De o saptamana in fiecare zi am fost la banca unde acestia tot imi zic sami achit ratele restante.Intradevar am 3 rate restante (dintrun salar de 2.053Lei cu 3 membri familie si o rata de 1.720 Lei),dar refuza sami spuna ca miau retinut cele doua comisioane si dupa data de 21.06.2010.Ok eu inteleg ca am restanta dar ei de ce numi spun cat au retinut,o fi comisioanele astea asa de mari in procente pe langa rata.Stie cineva cat sunt?
  4.Dca ei trebuie sami returneze din rata (din cele doua comisioane)aveau dreptul sa ma introduca in sistemul de recuperare credite pentru ca atunci puneam si eu diferenta la rata care desigur era mai mica si eram la zi cu rata.
  5.Am cerut o explicatie cu privire la rata mea si anume.A 6-ea luna de contract cu dobanda variabila am platit 900Lei si imediat a 7-tea luna am platit 1.720 Lei,explicatia unei angajate a fost "fructuatia CHF"(o minciuna cat ea de mare) pentru ca alt coleg al acesteia a contrazis-o de fata cu mine si acesta a spus ca dobanda a crescut rata mea(iar o minciuna).Eu cred ca rata mea este asa de mare din cauza acelor comisioane (risc de tara si administrare cont plus corespondenta lor).

  RăspundețiȘtergere
 33. Buna ziua
  Stie cineva de grupul Provident adica adresa telefon din Oradea.Dar de Banc Post?Va rog,cu multumiri

  RăspundețiȘtergere
 34. Noul grup al clientilor nemultumiti din zona Cluj: http://finance.groups.yahoo.com/group/clienti_banci_Cluj_OUG50/

  RăspundețiȘtergere
 35. Nelu, grupul BR exista in lista de mai sus, poti sa te inscri si sa incerci sa afli colo lamuriri suplimentare

  Anonim - grupurile sunt organizate pe banci, pentru ca actele, conditiile si modelele de AA difera de la banca la banca nu de la regiune la regiune

  RăspundețiȘtergere
 36. sal;incerc de cateva zile sa intru in grupul de la banca romaneasca si nu reusesc sa-ma conectez ma poate indruma cineva;merci

  RăspundețiȘtergere
 37. bancile-varful de lance al sclavagismului cu fata umana... Dupa un timp probabil ca institutiile vor opri lacomia lor. Din pacate pana atunci jmekerii isi vor fi umplut buzunarele iar "fraierii" isi vor fi distrus sanatatea...

  RăspundețiȘtergere
 38. Salut, Flavian.

  Grupul care va actiona impotriva UniCredit Tiriac Bank a deschis azi actiunea de dizolvare a bancii. Am scris si eu cate ceva despre povestea asta, uite aici http://berile-de-aur.blogspot.com/2010/10/cum-sa-furi-de-la-saraci-azi-ion-tiriac.html

  Intr-adevar, nici eu nu dau pe net de vreo pagina a lor. Fie au neglijat sa se faca cunoscuti in felul asta, fie inca n-au avut timp. Dar de luat taurul de coarne, l-au luat.

  RăspundețiȘtergere
 39. Mihai - grupul clientilor unicredit il gasesti in lista de mai sus, de cel al actionarilor nu stiu nimic deocamdata

  RăspundețiȘtergere