luni, 17 mai 2010

Sondaj de opinie

Azi as dori sa facem un mic sondaj de opinie pe tema burselor. Incercati sa raspundeti inainte de a citi eventualele comentarii care vor urma acestui post.

Intrebarea este simpla: In ce perioada DOW valoreaza cel mai mult ?

E una din intrebarile prin care se face diferentierea intre cei care percep situatia economica din media si cea reala. Am mai facut un poll asemanator si pe forumuri. Sunt curios sa vedem care e opinia cititorilor si pe acest blog.

Raspunsul trebuie dat rapid, fara consultari de grafice, manuale sau articole pe tema asta. Limita de raspuns este pusa pentru maine la ora 11.00 dimineata. Atentie la capcane... smile.gif

In ce perioada DOW valoreaza cel mai mult ?


P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

4 comentarii:

 1. e doar prima decada pierduta din multe

  RăspundețiȘtergere
 2. Doar din punct de vedere al burselor... ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. O faza tare! E a nu stiu cata oara in ultimele saptamani cand ma intalnesc cu cineva si primeste un telefon de la cate o banca (azi Alpha!) ca daca vrea credite ei ar da! Tipa ii spune ca atunci cand ii cauta ea nu vroiai sa ii dea si acum toti ar vrea dar nu mai vrea ea! Zic ... da la ce va trebuia? Ah vroiam sa imi fac o pensiune dar acum nimic nu mai merge si am facut bine! Si ce ati facut intre timp? Pai mi-am luat 4 apartamente si acum sunt nefericita ca nici 100.000 de EUR nu mai fac! Si mi-am luat si niste masini si nici alea nu mai fac cat am platit pe ele si mi-am mai luat un teren mare cu 15 EUR pe metru si am avut cumparator la 65 dar nu l-am vandut ca asteptam sa creasca macar la 80! Iar acum se vinde cu 12 negociabil! Si zic de ce nu vindeti? Da... dar eu am bagat bani in acte si nu se merita!

  Pe astia nu ii plang de mila!

  RăspundețiȘtergere
 4. Draguta povestea. Au fost o multime de povesti de genul asta in ultimii ani. Asta e. Lacomia strica omenia.

  RăspundețiȘtergere