duminică, 30 mai 2010

De weekend

Un alt unghi din care se poate privi istoria umanitatii. O noua incercare de a zgaria suprafata realitatii pentru a putea observa icebergul care incepe sa iasa la lumina. Introducerea pentru incepatorii curiosi sau recapitularea pentru cei familiarizati cu astfel de idei:

Setting History Free: Graham Hancock & David WilcockP.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

7 comentarii:

 1. În primele 10 minute si 24 secunde am observat o multime, incontestabila de simboluri ale societatilor secrete.
  De la premiza ca Biblia ar fi un adevar și nu un mit, pana la catedrala ”Regina Maria din Zion”, sau (sion) si ”ceva de foc” (intelectul .. pentru cei care nu stiu simbolism) ce trebuie ”apărat” de un ”gardian” ..etc etc.
  Face parte, din punctul meu de vedere, din aceeași categorie cu David Icke, Jordan Maxwell, Michael Moore, Alex Jones...și restul manipulatorilor.
  Ca să-l citez pe Bill Cooper din al său capitol ”arme tăcute pentru războaie liniștite”, acest film ca multe altele se încadrează la capitolul diversiuni care este foarte succint explicat.

  RăspundețiȘtergere
 2. am parcurs si eu prima jumatate a interviului; "amazing, intriguing" cas a zic si eu ca americanii; dovezi cu nemiluita despre civilizatiile avansate tehnologic care au exitat inainte ultimei ere glaciare; da, se completeaza si integreaza cu cercetarile lui David Icke, Jordan Mxwell...Alex Jones mai putin, el atinge mai mult latura politica, emergenta "fascist state" in USA si in lume..
  interesant si ce zice Catalin, cum ca ar putea fi o retea bine pusa la punct de manipulare globala in vederea pregatirii publicului pentru NWO, desi ma indoiesc..prea multe lucruri nu "pusca".
  Plus ca cei de genul David Icke tocmai asta spun, avertizeaza asupra instaurarii NWO, stat unic mondial, moneda unica, control total, etc..
  Davis Icke atinge atatea aspecte, nu doar istorice , politice, cat si spirituale, incat a ajutat multi oameni sa se "trezeasca", asa ca , cu greu il putem suspecta de conspirationita...

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu stiu care este manipularea si legatura ei cu vestigii arheologice care demonstreaza existenta unor vechi civilizatii de origine mai mult sau mai putin terestra.

  Nu vad nici legatura cu biblia, care dupa mine e doar o colectie de povestiri transmise intr-un mod mai mult sau mai putin corect despre unele fapte mai mult sau mai putin reale ale unui suflet deosebit despre care se spune ca ar fi incercat sa aduca un pic de lumina pe aceasta planeta.

  RăspundețiȘtergere
 4. de ce ai sters articolul cu masoneria? :P

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu l-am sters, adaugam niste idei azi-noapte si cam adormit fiind am dat din greseala post in loc de save.

  Sper sa-l termin zilele acestea si apoi il pun.

  RăspundețiȘtergere
 6. Vezut si eu inceputul. "Arca" - poate fi o ramasita a unui razboi atomic. Si ii iradiaza pe pazitori...
  Si vechii zei - acei extraterestrii sau ce erau care au folosit acele arme.
  Tot "zeii" astia - probabil au dat startul "civilizatiei".

  "a single projectile
  Charged with all the power of the Universe.
  An incandescent column of smoke and flame
  As bright as the thousand suns
  Rose in all its splendor...

  ...it was an unknown weapon,
  An iron thunderbolt,
  A gigantic messenger of death,
  Which reduced to ashes
  The entire race of the Vrishnis and the Andhakas.

  ...The corpses were so burned
  As to be unrecognizable.
  The hair and nails fell out;
  Pottery broke without apparent cause,
  And the birds turned white.

  After a few hours
  All foodstuffs were infected...
  ....to escape from this fire
  The soldiers threw themselves in streams
  To wash themselves and their equipment."

  RăspundețiȘtergere
 7. Nassim Haramein are o teorie si mai frumoasa in ceea ce priveste arca daca esti curios sa aprofundezi.

  Vorbeste de un artefact, un fel de sursa de energie care amplifica tot ce este in jurul ei, atat negativ cat si pozitiv.

  Poate fi astfel folosita pentru diverse lucruri, dar numai de cei care stiu sa o faca cum trebuie astfel incat efectul sa nu se intoarca impotriva lor.

  RăspundețiȘtergere