sâmbătă, 28 noiembrie 2009

De weekend

Hehehe.. bursele cresc... hihihi... cica de fapt dolarul scade... hahaha... USA are cea mai tare economie... hohoho... Peter esti de-a dreptul haios...Sa vedem cine rade la urma...P.S. Rog luati in considerare ceea ce spuneam AICI inainte de adaugarea unor eventuale comentarii. Va multumesc.

4 comentarii:

 1. Omu' asta apare la televiziune si isi face public parerile de prin 2002.

  A avut dreptate... dar pana acum a fost subiect de ras si facut mijto. Ma intreb ce a motivat acele televiziuni sa-l invite atata vreme pe la interviuri? Doar ca sa aiba si o alta parere in platou? Sau sa aiba analistii lu' peste de cine rade?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca intr-un an sau doi analistii astia or sa spele vasele pe undeva, asta daca vor mai fi multe restaurante. Si cred ca nu vor mai ride cu pofta.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cred ca e si o problema de comunicare. Eu il urmaresc pe Schiff de multa vreme si este mult prea agresiv si intransigent in a-si prezenta opiniile.

  Cu toate ca in linii mari lucrurile s-au desfasurat cum a prezis el, nu a avut dreptate in toate privintele: nu a anticipat aprecierea dolarului si teoria decuplarii s-a dovedit a fi falsa. Intr-o lume atat de interconectata nu exista decuplare.

  Cat despre CNBC, exista o doza substantiala de entertainment in programele lor, nu e un post demn de luat in serios decat in masura in care sunt formatori de opinie.

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu il urmaresc pe Schiff de multa vreme si imi pare rau ca ideile lui si ale scolii austriece in general nu au fost promovate si intelese mai bine.

  Are dreptate Investitorul in ceea ce zice, dar nimeni nu-i perfect. In plus cred ca saracul Schiff s-a saturat de cand tot repeta la diversi mascarici ca toata politica economica a US e o prostie.

  Schiff e pasul unu pentru intelegerea crizei actuale. Sau nivelul patru dupa cum incercam eu o clasificare. Pentru a intelege cum e cu deflatia, decuplarea si relatia intre economie, mediu, resurse, politica sau spiritualitate trebuie sa trecem la pasul urmator. Unde intr-adevar Schiff nu ne mai poate ajuta.

  RăspundețiȘtergere