vineri, 23 octombrie 2009

Backup la blog

In urma problemelor aparute azi cu blogger.com am hotarat ca de acum inainte sa pastrez o copie a blogului si pe flavian.ro

In cazul in care blogger.com devine indisponibil dintr-un motiv sau altul, ne vedem pe flavian.ro

4 comentarii:

 1. Opa, sa inteleg ca te pregatesti pt ... neprevazut? ;)

  Eram curios, tu ai pregatit ceva la tara cu o mica sera, panouri solare si 2-3 grame de aur, asa, pt zile negre?

  Intreb pt ca exista expresia, 'sa faci ce zice popa si nu ce face popa...' ai ghicit, in aceasta intrepretare mai larga 'popa' esti chiar tu...

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, pagina flavian.ro o aveam inregistrata si ma gandeam sa fac switch-ul la un moment dat. Iar backup faceam periodic, ca un "defect profesional" de IT-ist... :)

  Am realizat totusi ca ar fi bine sa le indic oamenilor din timp si adresa respectiva, in caz ca aici pica brusc treaba.

  In ce priveste predica, inteleg unde vrei sa bati. Mi-am urmat propriul sfat, ca sa zic asa. Atat cu micile rezerve de aur sau bani, cat si cu celelalte.

  Trebuie sa recunosc ca la capitolul pregatiri la tara sunt un pic mai norocos ca altii. Ai mei sunt chiar pasionati de partea asta, desi locuim inca la oras au fost aproape toata vara la gradina. Plus ca avem familie in zona respectiva, destul de aproape de Brasov, cu care ne putem ajuta la nevoie.

  Cu rezervele pe latura energetica voi mai discuta pe masura ce reusesc sa continui cu seria alternativelor energetice. Dar da, implica si UPS-uri, generator si panouri solare.

  Tot ca avantaj al celor de langa munte, pentru incalzire oricum nu ducem aici lipsa de lemne, iar de vreun an fac saptamanal plimbari la izvor pentru apa proaspata. E un prilej excelent de aerisire si socializare cu persoanele tot mai multe care practica acest "sport" in zona Brasovului.

  RăspundețiȘtergere
 3. ce probleme au fost la blogger? ce RSS sa folosim in continuare?

  RăspundețiȘtergere
 4. A picat vreo 2 ore si multe pagini au devenit inaccesibile, inclusiv a mea.

  RSS-ul ramane deocamdata acelasi.

  Doar sa retineti ca in caz ca aici se mai opreste brusc ativitatea, ne revedem pe flavian.ro

  RăspundețiȘtergere