vineri, 18 septembrie 2009

Un alt gen de linkuri

V-am tot obisnuit cu calupuri de stiri pe teme economice, dar pentru echilibrarea balantei, cred ca e cazul sa fac o lista si cu un alt fel de linkuri. Pe teme spirituale. Am mai discutat pe aici pe despre aceste subiecte si am considerat ca e bine sa le centralizez un pic.

Sa incepem intai cu principalele surse de la noi. Ar fi blogul lui George Enea care contine multe traduceri ale materialelor din limba engleza. Apoi un blog asemanator, Ieşirea Din MATRIX , pe care gasim ce-i drept uneori cam la kilogram, o gramada de materiale pe aceasta tema. Multe din linkurile de acolo duc catre paginile youtube ale lui Niculae George Pion si George Enea care au facut subtitrari in limba romana pentru aceste filme.

Din multitudinea de materiale prezentate in aceste pagini, o sa fac o scurta lista cu ce am urmarit sau mi-a atras atentia:

- documentarul despre APA al lui Masaru Emoto
- prezentarea Trezirea la punctul zero a lui Gregg Braden
- documentarul Heavy Watergate - The War Against Cold Fusion
- prezentarea The Future of Mankind a lui Michael Tsarion
- filmul The Venus Project al lui Jacque Fresco promovat si in ultimul episod Zeitgeist
- continuarea Kymatica la originalul Esoteric Agenda prezentat de Ben Stewart
- prezentarea Calendarul maias vine din nord a lui Ian Xel Lungold - Mayan Majix
- The Secret - The law of attraction

Trecem apoi la carti, unde lista ar fi mai lunga, dar o sa ma rezum doar la cateva titluri:

- seria de carti ale lui Suzanne Ward care incepe cu Matei, vorbeste-mi Despre Rai si continua si acum cu blogul lui Matthew Ward
- mesajele lui RA - The Law Of One
- cartile lui Dolores Cannon si in special ultima serie numita Convoluted Universe
- materiale despre sanatate si diagnosticarea karmei ale lui Serghei Lazarev
- cartile despre calatoria si destinul sufletelor ale lui Michael Newton
- cartile lui Aryana Havah care incep cu Magul din Carpati
- in acelasi stil amintim Radu Cinamar si seria care incepe cu Viitor cu cap de mort
- cartile lui Eckhart Tolle de exemplu A new Earth sau Puterea prezentului
- cartile despre Telos ale lui Dianne Robbins sau Aurelia Louise Jones
- mesajele lui Mark Kimmel sau Bluestar sau Kryon

Asa cum am spus, sunt un altfel de linkuri cu o alta viziune despre lume, pe care unii se vor mira probabil sa le vada postate aici, unde in general am tratat teme economice. Stiu totusi ca multi dintre cei care citesc acest blog au citit si vizionat si ei materiale de acest gen, care devin tot mai numeroase in ultima vreme. Rog asadar sa adaugati si voi alte linkuri asemanatoare daca am omis ceva ce considerati ca ar merita atentia.

11 comentarii:

 1. salut Flavian, interesant blog si de asemenea, interesanta schimbarea de directie cu acest post.

  Te citesc de cateva luni de pe blogul de Trenduri.

  Ai putea sa adaugi pe langa Eckhart Tolle si Adyashanti, John Sherman, Mooji sau Ajahn Sumedho. Iar langa Law of One (superba scriere, apropo, prin caracterul ei complet) poti adauga intreg site-ul LL Research, intrucat sursele sunt cam aceleasi.

  Keep in touch, keep up the good work :-)).

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu e chiar o schimbare de directie, am mai sugerat de cateva ori ca economia e doar varful icebergului. Sa zicem ca pana acum a fost doar introducerea... :)

  Intr-adevar si pe mine m-a impresionat Law of One prin viziunea deosebita asupra lucrurilor. Surprinde prin obiectivitate si prin nivelul net superior de observatie. In care nu exista doar alb si negru sau rau si bun precum se prezinta in majoritatea materialelor de gen.

  O sa caut sa studiez si ceea ce ai adaugat aici, mersi de sugestii si aprecieri.

  RăspundețiȘtergere
 3. ave! interesante lucrurile scrise de tine, nu numai pe teme economice. Ai putea adauga pe lista ta de carti pe Rene Guenon, Vasile Lovinescu, scrisoarea lui Albert Pike. Continua ce ai inceput si astept lansarea forumului de care pomeneai.
  Bafta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mersi de sugestii, am mai uitat si eu de una adresata celor care au citit deja Law of One.

  E vorba de Shift of the ages a lui David Wilcock care duce mai departe analiza asupra ideilor lui RA si incearca sa aduca argumente de natura stiintifica in aceasta privinta.

  Forumul se va naste dintr-o colaborare cu mai multe persoane, nu este initiativa mea, dar sper sa particip si eu pe cat posibil.

  RăspundețiȘtergere
 5. Foarte importanta este Karma Pura de Serghei Nicolaevici Lazarev. Este o carte absolut superba, pentru a intelege de ce vin si cum vin in viata noastra evenimentele de tot felul. Se gaseste pe scribd.com.

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc. Nu citisem pana acum Serghei Nicolaevici Lazarev si suna interesant. Am descarcat vreo 3 carti de-ale lui, m-a facut curios diagnosticarea diferitelor boli in functie de karma.

  Eu intre timp am adaugat la lista de materiale citite cartile lui Robert Monroe si am trecut la Dolores Cannon. Interesant. Recomand.

  RăspundețiȘtergere
 7. O lista cu multe din materialele de mai sus traduse in limba romana a fost adaugata de Seba si aici.

  Am mai primit recomandari si in ce priveste cartile lui Ramtha.

  RăspundețiȘtergere
 8. la lista voastra de carti recomandate, as adauga pe cea mai importanta .cartea scrisa de prof. scarlat demetrescu in 1939- "din tainele vietii si ale universului". este o carte care ar trebui studiata in scoli. mai recomand cu caldura cartea "egiptul secret" a lui paul brunton .

  RăspundețiȘtergere
 9. Multumesc, am sa caut sa o citesc. Si daca tot vorbim de carti mai vechi, am sa adaug si eu A Dweller on Two Planets

  RăspundețiȘtergere