luni, 17 august 2009

Un viitor vazut cu alti ochi

Poate l-ati vazut, poate nu. Eu acum am dat peste el si mi-a placut. Have fun:Si inca unul aici:
Ca sa intelegeti de ce adevarata revolutie nu va fi doar cea economica.

6 comentarii:

 1. Salut,

  Pentru primul clip iti recomand o conferinta a lui Ian Xel Lungold in care explica foarte bine argumentat pe calendarul mayas sensul constiintei. In concluzie ajunge la aceeasi idee ca in clipul de mai sus si anume co-creatori ai existentei, realitatii. Si mai aduce in atentie o sumedenie de lucruri frumoase, vorbeste foarte mult despre minte (ginduri), pace mentala, intuitie, certitudini. Are un fel de a explica incit iti acapareaza atentia foarte repede.

  Iti dau aici citeva link-uri cu conferintele lui:

  In primul material vorbeste mai mult pe calendar.

  http://fymaaa.blogspot.com/2009/03/2012-calendarul-maias.html

  In al doilea material vorbeste mai mult despre predictii raspunzind la cei din sala. Trece in revista repede si aici calendarul.

  http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/calendarul-maias-evolutia-continua.html

  Dar pentru al doilea clip iti recomand o conferinta foarte frumoasa, un maraton de 8 ore cu Nassim Haramein. Daca inainte nu imi placea fizica, omul acesta mi-a schimbat diametral opus sentimentul meu despre fizica. Vorbeste despre ceea ce este de fapt o unda (finally inteleg), despre gravitatie, LHC, particule, desfiinteza cu argumente puternice fortele tari si slabe ale atomului (acestea sint oricum niste axiome date de fizicieni pt ca nu ei nu stiu cum se face ca protonii incarcati pozitiv nu se resping, si electronul incarcat negativ nu se prabuseste in nucleu), despre gauri negre (sa vezi ce idei are despre ele).
  Practic fizica cum o stim este rescrisa de acest om iar modul in care prezinta te captiveaza de la prima secunda si alea 8 ore trec foarte repede.
  Iti recomand, in caz ca nu ai auzit de el, cu ceea mai mare placere aceasta conferinta.
  Da si sa nu uit, el chiar aplica toate aceste idei peste cercurile din lanurile de griu, extraterestrii, biblie...
  Dar la inceput explica care e geomatria matricii (a formei, universului).


  Teoria de acum despre gravitatie spune ca aceasta este singura care strapunge toate dimensiunile formelor, universului. Dimensiunea noastra este data de rogvaiv (spectrul nostru de lumina care se afla intre infrarosu si ultraviolet) dar dincolo de rogvaiv se afla razele x, razele omega si tot asa la infinit. Gravitatia este cea care pune in miscare toate transformarile din matrice creind ceea ce noi numim timp. Daca dimensiunea noastra o percepem ca pe o orizontala atunci gravitatia este cea care trece pe verticala prin toate dimensiunile. Gravitatia mai poate fi inteleasa ca un fe de reciclator cosmic, ia de aici si duce acolo folosindu-se de gaurile negre.

  Aici iti mai recomand un documentar, in care se arata cum se trece din o dimensiune in alta a lui David Sereda si anume:

  http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/dovada-suprem-ozn-urile-exist.html

  Si acesta este un material cel putin captivant si de bun simt ca toate de mai sus.

  Putina pauza de economie si vei gasi timp sa parcurgi citeva materiale. Have fun. :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am vazut documentarele respective acum ceva vreme.

  Ian Xel Lungold, Gregg Braden, Ben Steward si multe altele de genul celor prezentate pe blogul lui georgeenea.

  De ce crezi ca in mijlocul unui blog pe teme economice ma invart mereu in jurul gravitatiei ? :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Greg Braden alt om cu care rezonez :D. E fantastic cu ce materiale a venit pe la mij anilor 90' cind internetul era un bebe de la care s-au inspirat multi "initiati" din timpurile noastre.

  Fizicienii incearca sa dovedeasca ca legatura dintre macrocosmos (teoria relativitatii, univers conditionat, ordonat, legi) si microcosmos (mecanica cunatica, un taram haotic in aparenta, fara legi, neconditionat) este data de ceea ce numim gravitatie. Din ceea ce intuiesc eu, gravitatia nu are forma si prin urmare nu este o particula ci un fel de constiinta.
  In ceea ce priveste LHC ei vor descoperi particule mai mici, mai mici, mai mici si dupa aceea vor construi un collider si mai mare si tot asa vor descoperi particule pina se vor satura. Teoria Big Bang-ului este doar o teorie.

  Mai este o teorie mult mai creativa decit cea a Big Bang-ului si anume Expansiunea la Scara Cosmologica, pe scurt in aceasta teorie se sustine ca universul (galaxii, stele, planete) cresc de la mic la mare precum orice forma de viata organica, ex omul, din interior spre exterior fara explozii si artificii :D. Gravitatia fiind aici arbitrul care modeleaza formele.

  Iti dau si un link la un scurt articol cu o animatie in care este modelata crestera planetei noastre si a formarii continentelor pe baza teoriei (stiu, prima data cind vezi si auzi de acesta terorie parca este ceva din tine care se opune, ca nu se poate... doar ginduri):

  http://fymaaa.blogspot.com/2009/05/teoria-cosmosului-care-se-expansioneaza.html

  Sper ca de data aceasta vin cu cea "nou" pentru tine :D.
  wormara

  RăspundețiȘtergere
 5. Da, e o chestie noua ce-i drept. Nu cred ca este si cea corecta, din punctul asta de vedere cred ca Dewey B. Larson cu modelul sau care ia in calcul 3 dimensiuni spatiale plus 3 dimensiuni temporale e mai aproape de adevarul la care putem ajunge cu limitarile stiinetei noastre actuale.

  Observatia ca unele lucruri nu se intampla la fel cum spun cartile de fizica i-a condus pe unii la concluzii mai corecte sau mai putin corecte. Teori gen pamantul in expansiune, pamantul plat sau pamantul gol in interior sunt chestii pe care se poate discuta mult daca e sa intram in acest domeniu. Si aici gravitatia are rol esential.

  Universul este in acelasi timp in expansiune, dar si in reunificare, iar niste prezentari extrem de interesate pe tema asta le-am gasit in cartile lui RA scrise in anii 80 dar care contin o abordare mult mai pragmatica a spiritualitatii decat materialele aparute in ultima vreme: THE LAW OF ONE

  RăspundețiȘtergere
 6. Si inca ceva, daca tot vorbim pe teme spirituale.

  In caz ca n-ai adaugat inca in lista ta si "blogul" lui Matt as sugera sa arunci un ochi aici dupa ce citesti cartile... ;)

  RăspundețiȘtergere