marți, 14 aprilie 2009

Linkurile de azi

Mda, devine din ce in ce mai haios:

Goldman reports $1.8 billion profit


Quote:
Goldman Sachs reported a much stronger-than-expected first-quarter profit Monday, bouncing back from its worst quarter as a public company.

Goldman also set plans to raise $5 billion through a sale of stock, saying it wants to become the first big bank to repay the federal loans extended during last fall's financial sector meltdown.
Bai ce simpatici sunt astia. Frate, noi suntem curati si cinstiti. Pe bune c-am facut si profit acum in miez de criza. Si ca sa vedeti cat de buni la suflet suntem, vrem sa dam banii de ajutor inapoi la stat. De aia vindem de fapt actiunile. Nu pentru c-am fi in buda, nu ca stim ca jucaria nu mai rezista in picioare si vrem sa scapam acuma de actiuni cat mai sunt fraieri care sa ni le cumpere.

Vai, doamne fereste, noi suntem baieti cinstiti si de treaba. Pe cravata noastra de pionieri...

Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de critic la adresa lor

Acestea fiind zise, mai batem un cui si la cosciugul celor de la GM. Care sunt tot mai cosmetizati in ultima vreme in vederea lichidarii. Sa vedem ce efect va avea falimentul celui mai mare producator auto american asupra pietei auto si financiare:

General Motors cheama pentru verificari 1,5 milioane de automobile, pentru posibile probleme tehnice

In alta ordine de idei, ce ne mai poate mira in ziua de azi ? Pana acum un an asocierea cuvintelor New York si falimentar iti garanta un potop de mistouri si priviri ciudate. Mai nou, totul a devenit posibil:

Job cuts needed to stop NY bankruptcy: mayor

Quote:
Sweeping layoffs of government employees are needed to prevent New York going bankrupt, Mayor Michael Bloomberg said Thursday.

Bloomberg, who is in tense negotiations with municipal workers' unions, said an extra 7,000 jobs would have to go unless major reductions are made in employee benefits.

"We cannot continue. Our pension costs and health care costs for our employees are going to bankrupt this city," he said in comments broadcast on NY1 television.
Mie imi place sa schiez. Si cand nimeresc cate o "trambulina" nu ratez ocazia. Asa si la burse acum: tocmai am sarit peste hop. Ne-am luat zborul, urcam tot mai sus si ni se pare ca s-a terminat coborarea. Sentimentul e superb si toata lumea e fericita. Dar contactul cu realitatea se apropie. Si daca esti suficient de atent risti sa-ti fuga pamantul de sub picioare la aterizare...

Si in final, o gluma pentru cunoscatori:

Fed's Fisher: China cannot abandon U.S.

China: "Yes, we can !" :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu