luni, 23 iunie 2008

Introducere

Un nou blog. Intre atatea mii. Sau sute de mii. Ce as putea aduce nou ? Ce ar mai fi de spus ?

Priveam acum ceva timp explozia de "jurnale" on-line si febra care a cuprins de vreo 2-3 ani si internetul romanesc. Unele interesante, altele mai putin, teme diverse, autori pestriti.

Nu vedeam rostul, nu prindeam ideea, nu credeam ca voi ajunge sa incep si eu la randul meu asa ceva. Si totusi...

Am devenit cu adevarat interesat abia in ultimul an de temele pe care voi incerca sa le prezint in continuare, iar apoi totul a devenit un vartej. In care se aduna tot mai multa si mai multa informatie, tot mai diferita de ceea ce stiusem si intelesesem pana in acel moment. Incepeam sa constientizez si sa aprofundez tot mai tare. Si sa ma implic in discutii pe teme de acest gen pe care nu dadeam prea multi bani pana de curand.

Si mi-am dat seama. Ca mai sunt si altii ca mine. Cu mai multe sau mai putine cunostinte. Si ca vor aparea tot mai multi. Care s-ar putea sa nu cunoasca. Si sa devina la un moment dat interesati. Sa afle si ei. Si de aici pana la blogul acesta mai ramasese doar un pas. Pe care l-am facut astazi...

Cu dedicatie, pentru curiosi.

"In the name of Science, Question Everything" - Discovery Channel

Si regula de baza pentru cei care vor deveni interesati:

NIMIC DIN CEEA CE VOI SCRIE NU TREBUIE LUAT CA ADEVAR ABSOLUT. ESTE DOAR O INVITATIE LA MEDITATIE SI DEPINDE DE FIECARE CAT DE MULT VREA SA DEVINA INTERESAT SAU NU DE TOT CE PREZINT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu